Asus A41-X550E Laptop Accu

Met een 17.3-inch-scherm, ziet het scherm er niet ergens in de buurt zo pixel-verpakt als sommige van trendier slanke en lichte laptops gevonden aan de prijs. Dit is echter nog steeds betwistbaar de beste resolutie voor de machine.

De grafiekkaart van sommige veeleisende games bij QHD resolutie kan verwerken, maar voor 4K gaming u zult moeten meer macht dan deze laptop kan bieden.

Dit is een IPS LCD-scherm met een matte afwerking, draaien reflecties in veel meer diffuus, veel minder afleidend, splodges van licht.

Display kwaliteit is zeer goed, zo niet helemaal onder de allerbeste laptop schermen.

Bijvoorbeeld, is de hoogste helderheid 320cd/m2 waar wij 380cd/m2 van de Asus a41-x550a Accu opgenomen. Van de GL702VM is minder schroeiende, maar als deze laptops zijn waarschijnlijk niet in fel zonlicht vaak zijn nr grote overeenkomst buiten worden gebruikt. 320cd/m is nog vrij helder.

Contrast is ook een beetje onder de 1000: 1contrast, we willen zien in een top-end laptop op een solide 812:1. Net als andere matte-afwerking laptops ziet u dit als een kleine blauwe tint aan de rug van het scherm wanneer de intensiteit van de achtergrondverlichting hoog is.

Kleurprestaties is weer goed maar niet standaard-instelling, die 85 procent van de standaard sRGB-kleur. We zouden hard-pressed om op te merken elk undersaturation met onze ogen, niettemin, vooral aangezien de GL702VM het scherm ook betrekking heeft op kleuren buiten het sRGB-spectrum te zijn.

Voor degenen in de prestatie op het scherm omvat het 62,4% van Adobe RGB en 71,9 procent van DCI P3.

Als onze receptie van de het Accu voor A41-X550E scherm lauw klinkt, is het alleen omdat er ongeveer wat we verwachten van een high-end laptop. Het is nog steeds een zeer capabele display.

Het scherm heeft de karbonades te passen aan zijn high-end rivalen, maar in de variant die we ten minste gebruiken, heeft de GL702VM een echte mix van entry-level en high-end hardware.

8GB DDR4 RAM-geheugen en een 128GB SSD zijn het minimum dat u in een systeem dat dit duur willen zou. Er is ook een 1TB harde schijf, maar omdat er zo veel trager dan de SSD u kan achterblijven jongleren spelletjes om te houden van uw meest gedraaide degenen op de solid state opslag. Spellen die op de SSD geïnstalleerd zal sneller laden.

De CPU is vergelijkbaar. Het is een Core i5-6300HQ in plaats van een i7, over het algemeen begunstigde in Game-PC's. Het is een quad-core CPU dus nog steeds sneller dan de dual core i7 processors die u in een £1200-1400 ultrabook, maar als onze gaming proeven show, de extra CPU-kracht zien zou moeite waard de upgrade zijn kunnen.

Met de ingebouwde dief benchmark, knelpunten de CPU eigenlijk prestaties, beheer van een gemiddelde 66.4fps op 1080p ultra instellingen en 75,5 fps op 720p, lage instellingen. Dit is tot op zekere hoogte een gril van de benchmark, welke zeer CPU-intensieve is, en de fantastische resultaten bij het afspelen van Alien: isolatie zijn meer indicatief is van hoe goed een speelautomaat, dit is.

Alien: isolatie loopt op een zinderende 197fps op 720p, lage instellingen en een, goed, nog steeds-blaarvorming 135fps op 1080p max instellingen. Dit is aanzienlijk sneller dan de resultaten van de eerste Accu Asus a32-k72 laptop die we, vermoedelijk besproken omdat de stuurprogramma's zo veel sinds lancering hebben verbeterd.

Voor de meeste gamers die een 1080p gaming laptop willen, is de Strix GL702VM precies het soort dat zouden wij adviseren. GTX 1070 en GTX 1080 laptops zijn oog-wateringly dure, en hun macht alleen momenteel nuttig in modellen met schermen van resoluties dan 1080 p.

Het is moeilijk te overschatten hoeveel beter de Accu Asus a32-k53 is dan vorig jaar de GT 960M. Niet alleen zijn de nieuwe laptop kaarten veel dichter aan hun desktop tegenhangers dan voorheen, Nvidia ook gedaan enorme prestaties stappen meer in het algemeen met de generatie van Pascal.

Asus Accu Laptop : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Ondanks het houd de dief test terug en is de processor van Intel Core i5-6300HQ ook zeer geschikt. Het is krachtiger dan de CPU van de £2000 MacBook met Touch Panel, bijvoorbeeld. U kunt het bewerken van video met deze laptop. Het 9393 in Geekbench 4 scoort en je ca verwachten een score van ongeveer 12000 punten van de Core i7 £1349 versie.

Een gevolg van een relatief slanke frame, gezien de krachtige GPU, is dat in tijden van stam de fans hebben om heel hard te werken. Allermeest naar de tijd de Asus ROG Strix GL702V is in de buurt-stil, en geven een vrij lichte onschadelijk whoosh tijdens eenvoudige games. Na een tijdje de onderzijde en de ruimte boven het toetsenbord krijgen warm, uiteindelijk worden gespreid naar het toetsenbord zelf, maar geen delen werd verontrustend warm tijdens het testen.

Echter, max het systeem uit en na 10 minuten of zo de fans omhoog schoppen naar een hogere versnelling. Er is geen high-pitch janken, maar het lawaai is merkbaar.

We hebben gewoon een probleem met de Asus ROG Strix GL702V: de trackpad heeft een aantal vreemde dingen, waarschijnlijk vanwege problemen met stuurprogramma's. Bedienen in de veronderstelling dat dit kan of zal worden vastgesteld, is dit een geweldige gaming laptop. Het is niet ongelooflijk duur naar huidige maatstaven, maar nog steeds krijgt u bureaublad-grade gaming energie, een goede weergave, de solide bouw en de eerlijke batterijleven. Dankzij de grote kracht van Nvidia's nieuwste laptops grafische kaarten, goed zou dit de enige gokkenmachine u nodig hebt. En dit is honderden goedkoper dan sommige anderen met behulp van de dezelfde GPU.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Video

By lahewuy
Added May 12

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Tags